دکوراسیون داخلی

مزایا و معایب سینک زیرکار که احتمالاً نمی‌دانید!

سینک گرانیتی زیر کار مشکی با شیر آب مشکی در آشپزخانه مدرن

درست همان جایی که فکر می‌کنیم کالایی که در بازار وجود دارد در بهترین حالت خود قرار داشته و طراحی آن بهتر از این نخواهد شد، مدل‌هایی به عرصه می‌آیند که ما را شگفت زده می‌کنند. می‌توان گفت سینک زیر کار با تفاوت‌های جزئی اما حیاتی‌ای که نسبت به دیگر سینک‌های موجود در بازار دارد، دقیقاً از همین کالاهایی است که می‌تواند توجه هر فرد با هر سلیقه‌ای را به خود جلب کند.ی را می‌تواند به خود جلب کند.ابا

در ادامه می‌خواهیم ضمن معرفی سینک زیر کار و دلیل محبوبیت آن، به مزایا و معایب سینک زیرکار اشاره کنیم، تفاوت سینک توکار و زیرکار را شرح داده و برخی از بهترین برندهای سینک زیر کار را نام ببریم.

 

سینک زیر کار چیست؟

سینک‌هایی که ما همواره با آن‌ها آشنایی داشته‌ایم، روی بستری که اکثرا MDF بوده‌اند نصب می‌شدند. بدون شک نمونه‌های اولیه سینک‌ها را به یاد دارید که پس از نصب شدن، تمام عرض سطح را  پوشش می‌دادند. مزیتی که این نوع سینک‌ها داشتند، جلوگیری از ریختن آب روی سطح زیرین بود که اگر ام دی اف یا پی وی سی می‌بود، ممکن بود باد کرده و از زیبایی آن کاسته شود. طراحان و مدیران خلاق فعال در زمینه سینک ظرفشویی تصمیم به زیباتر و دل‌نوازتر کردن سینک‌های خود گرفتند؛ بدین صورت که بر خلاف نمونه‌های قبلی، دیگر تمام عرض سطح را پوشش نمی‌دادند. وسط صفحه‌ای که قرار بود سینک بر روی آن نصب شود، برش می‌خورد و با رعایت فاصله‌ای از ابتدا و انتهای سطح بستر نصب می‌شد. امروزه نیز بسیاری از سینک‌ها به همین روش نصب می‌شوند که زیبایی و سادگی آن‌ها زبان زد است. اما اگر به شما بگوییم که از این هم می‌توان زیباتر بود، با خود چه فکری می‌کنید؟

در همین حوالی بود که ایده سینک زیرکار به ذهن طراحان آمد. سینک زیرکار در واقع نوعی از سینک ظرفشویی است که بر خلاف نمونه‌های دیگر، لبه‌های آن زیر سطح کانتر آشپزخانه نصب می‌شود، گویی سینک مانند جزیره‌ای شناور است که بر روی کانتر قرار دارد. به این ترتیب، سطح کانتر به طور کامل سینک را احاطه می‌کند و ظاهری یکپارچه به خود می‌گیرد.

یکی از دلایل محبوبیت بسیار این نوع از سینک‌ها، جلوه ساده و در عین حال مدرن و لوکسی است که به آشپزخانه شما می‌دهد.

 

"سینک زیرکار کد ۷۰ و سینک زیرکار کد ۱۱۰ از محبوب‌ترین سینک‌های گرانیتی برند فونیکس هستند"

سینک فونیکس مدل 70 - تک لگن زیرکار
انتخاب گزینه‌ها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند

سینک گرانیتی فونیکس (PHOENIX) مدل ۷۰ – دارای ۱۴ رنگ

۶/۴۰۰/۰۰۰ تومان۶/۷۸۰/۰۰۰ تومان
رنگ بندی سینک گرانیتی فونیکس کد 110
انتخاب گزینه‌ها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند

سینک گرانیتی فونیکس (PHOENIX) مدل ۱۱۰ – دارای ۱۴ رنگ

۶/۸۲۰/۰۰۰ تومان۷/۳۵۰/۰۰۰ تومان

 

مزایا و معایب سینک زیر کار

سینک زیر کار نیز مانند هر کالای دیگری، هر چقدر هم که خلاقانه و شگفت انگیز باشد، نقاط مثبت و منفی‌‌ای نیز خواهد داشت که باید در امر خرید سینک زیر کار به آن‌ها توجه داشته باشیم. بسیاری از این نکات می‌توانند سلیقه‌ای باشند و از بحث فنی کاملاً جدا باشند. در ادامه لیستی از مزایا و معایب سینک زیر کار برای شما آماده کرده‌ایم تا بتوانید ضمن کسب اطلاعات، مسیر خرید سینک زیر کار را نیز برای شما آسان‌تر و هموارتر کرده باشیم.

مزایای سینک زیرکار:

  • ظاهری شیک و مدرن: همان طور که به آن اشاره کردیم، سینک‌های زیر کار به دلیل طراحی یکپارچه‌ای که با کانتر دارند، ظاهری بسیار شیک و امروزی به آشپزخانه می‌دهند و می‌توانند به عنوان یکی از مهم‌ترین اجزای آشپزخانه، به خوبی خود را جلوه‌گر کنند. این امر باعث می‌شود تا طی کارکردن در طول روز، احساس خستگی کمتری کرده و لذت بیشتری ببرید.
  • آسودگی در تمیز کردن: چون لبه‌های این سینک منحصر به فرد با کانتر هم سطح هستند، نیازی به تمیز کردن لبه‌ها نخواهد بود. این موضوع باعث می‌شود تا وقت کمتری را صرف تمیز کردن سینک ظرف‌شویی خود کنید.
  • استفاده بهتر از فضای آشپزخانه: چون سینک‌های زیرکار نسبت به سینک‌های دیگر، فضای کمتری از کانتر را به خود اختصاص می‌دهند، می‌توان از فضای باقی مانده استفاده‌های بیشتری برد؛ مانند گذاشتن تخته گوشت و ظروف مختلف یا حتی تزئین اطراف سینک با وسایل دکوری.
  • جلوگیری از ریزش آب: نکته اصلی که می‌توان گفت برگ برنده سینک زیر کار است، عایق بندی آن بوده که مانع از نفوذ آب به سطح زیرین سینک خواهد شد.
  • تنوع بالا در طراحی: هنگامی که در برابر دریایی از طرح‌ها، رنگ‌ها، جنس‌ها و مدل‌ها قرار بگیرید، بدون شک آزادی شما برای انتخاب کالا و طراحی دکوراسیون با استفاده از کالای خریداری شده بیشتر خواهد بود.

معایب سینک زیرکار:

  • قیمت: لوکس بودن و طراحی منحصر به فرد و خاص سینک زیر کار که مزایای بسیاری دارد، رابطه مستقیمی با قیمت آن خواهد داشت. همین امر باعث می‌شود تا قیمت آن اندکی از سینک‌های دیگر بالاتر باشد.
  • نصب حرفه‌ای: عایق بندی سینک زیرکار باید با دقت و وسواس بالایی انجام پذیرد که بتواند کارایی بالایی داشته باشد؛ به همین خاطر نصب آن نیز باید با تخصص و دقت بالا انجام شود.

 

خانم خانه‌دار در حال شست‌وشوی سبزیجات در سینک زیر کار

 

نکاتی در مورد انتخاب سینک زیرکار

ابعاد سینک گرانیتی

قبل از هر چیز به ابعاد کانتر و سطحی که قصد نصب سینک بر روی آن را دارید توجه داشته باشید.

جنس سینک

بدون شک یکی از مهم‌ترین المان‌هایی که در خرید هر کالا در نظر می‌گیریم، مواد اولیه و متریال آن خواهد بود. از انواع متریال‌های مورد استفاده در ساخت سینک زیر کار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سینک گرانیتی زیرکار: ترکیب سینک گرانیتی محبوب و پرفروش با طراحی به شکل سینک زیر کار، دیگر نیازی به تعریف نخواهد داشت. استفاده از گرانیت که از بادوام‌ترین سنگ‌ها است در طراحی این نوع از سینک، علاوه بر ظاهر لوکس و شیکی که دارد، طول عمر و دوام را نیز تضمین خواهد کرد. برای طراحی هر زیباتر آشپزخانه، از سینک گرانیتی زیر کورینی استفاده می‌شود تا هم یک‌پارچگی و یک‌نواختی کانتر جلوه‌گر شود و هم دوام آن بیشتر شود.
  • سینک کورین زیرکار: کورین، متریالی است که با استفاده از آن، سینک‌هایی شبیه به سینک گرانیتی طراحی می‌کنند. البته دوام آن نسبت به سینک گرانیتی زیر کار نیز پایین‌تر خواهد بود اما اگر به دنبال صرف هزینه کمتر هستید، می‌توانید این مورد را در نظر بگیرید.
  • سینک استیل زیرکار: اگر به دنبال سینکی ارزان قیمت هستید که قیمت آن نیز نسبت به کارایی آن مناسب باشد، می‌توانید این مورد را نیز در نظر بگیرید.

بهترین برند سینک زیر کار

شرکت‌ها و برندهای بسیار و معتبری در زمینه تولید سینک زیرکار فعالیت دارند؛ مانند سینک زیر کار اخوان و سینک زیر کار فونیکس که از محبوبیت بالایی برخوردار هستند و هر یک، طراحی‌های منحصر به فردی را ارائه می‌دهند که قضاوت را نیز به شما واگذار خواهند کرد.

تعداد لگن‌های سینک

عموماً سینک‌های زیر کار مانند هر سینک دیگری به دو نوع تک لگن و دو لگن طراحی می‌شوند. اگر فضای کمی در کانتر دارید، می‌توانید از سینک تک لگن استفاده نمایید. از طرفی اگر فضای کافی در آشپزخانه خود دارید و احساس می‌کنید که تک لگن برایتان کافی نیست، به تبع سینک دو لگن انتخاب مناسب‌تری خواهد بود.

 

تفاوت سینک توکار و زیرکار چیست؟

پیش از پرداختن به این موضوع، توصیه می‌کنیم تا مقاله " تفاوت سینک توکار و سینک روکار" را نیز مطالعه فرمایید. در ادامه از تفاوت‌های اصلی میان سینک توکار و زیر کار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

نحوه نصب: همان طور که ممکن است بدانید، لبه‌های سینک توکار روی سطح کانتر قرار می‌گیرد و با استفاده از چسب یا هر نوع عایق کننده‌ای، نسبت به نفوذ آب مقاوم خواهد شد؛ اما در نصب سینک زیر کار، لبه‌های این نوع سینک زیر سطح کانتر قرار می‌گیرد. با مقایسه موارد گفته شده، نصب سینک زیر کار کمی دشوارتر از سینک توکار خواهد بود.

ظاهر: می‌توان از روش نصب این دو نوع سینک استنتاج کرد که تفاوت ظاهری اصلی میان سینک زیر کار و توکار، این است که لبه‌های سینک توکار قابل مشاهده است اما لبه‌های سینک زیر کار چون در قسمت زیرین کانتر قرار می‌گیرد دیده نخواهد شد.

فضای مورد استفاده: به طور کلی سینک زیر کار به خاطر تفاوت ظاهری و تفاوتی که در نصب با سینک توکار دارد، باعث می‌شود تا فضای کمتری را اشغال کند.

تمیز کردن: در شست‌وشوی سینک زیر کار تنها کافی است تا داخل و دور لگن‌ها آن را نظافت نمایید؛ اما در سینک توکار علاوه بر موارد ذکر شده، باید لبه‌های سینک را نیز تمیز کنید.

اختلاف قیمت: همان طور که پیش‌تر به آن اشاره شد، سینک زیر کار نسبت به سینک توکار قیمت بالاتری دارد.

حال که به فرق سینک توکار و زیرکار آگاه هستیم، اگر به دنبال انتخاب میان این دو محصول هستید، باید حتماً موارد بالا را در خرید خود در نظر بگیرید. این دو سینک تنها در مسائل جزئی با یکدیگر تفاوت دارند؛ پس به طور خلاصه اگر به دنبال حس لوکس و فضای مدرن هستید، سینک زیر کار گزینه‌ای عالی است و اگر به دنبال صرف هزینه کمتر هستید، سینک توکار انتخاب بسیار خوبی خواهد بود.

 

سینک گرانیتی زیر کورینی

مراقبت و نگهداری از سینک زیرکار

سینک‌های زیر کار نسبت به نفوذ آب و مواردی از این قبیل عایق هستند و دوام و طول عمر بالایی دارند؛ اما می‌توان نکات مراقبتی برای آن در نظر گرفت تا طول عمر آن حتی بیشتر از پیش شود که در ادامه، مختصراً به برخی از این نکات اشاره کرده‌ایم:

  • از باقی ماندن مواد اسیدی یا قلیایی قوی مانند قهوه، چای، آب میوه یا مواد شوینده قوی داخل سینک خودداری نمایید؛ زیرا در طولانی مدت باعث از بین رفتن جلا و زیبایی سینک زیر کار شما خواهند شد.
  • توصیه می‌شود برای مانع شدن از ایجاد خط و خش روی سینک زیر کار خود، هنگام شست و شو از اسفنج نرم یا پارچه نرم استفاده نمایید و به هیچ وجه از سیم ظرفشویی یا اسکاچ که می‌توانند روی سطح سینک ایجاد خش کنند، خودداری نمایید.
  • بعد از هر بار استفاده از سینک، آن را با آب گرم و شوینده مناسب بشویید تا از ایجاد لکه و باقی ماندن رنگ روی سینک جلوگیری نمایید.
  • از قرار دادن اجسام سنگین و تیز روی سینک خودداری نمایید.
  • اگر در از بین بردن برخی لکه‌های باقی مانده بر روی سینک گرانیتی زیر کار خود دچار سختی شدید، می‌توانید هر از چند گاهی از جوش شیرین یا سرکه استفاده نمایید. ما در مقاله‌ی ای ای تحت عنوان " بهترین روش‌های تمیز کردن سینک گرانیتی" به طور کامل به این موضوع پرداخته‌ایم.
  • از قرار دادن ظروف داغ به طور مستقیم بر روی سینک خود خودداری نمایید. اگر قصد گذاشتن اجسام داغ در سینک خود را دارید از زیر قابلمه‌ای یا جسمی عایق در زیر آن استفاده نمایید تا امکان انتقال دما به طور مستقیم وجود نداشته باشد.

با رعایت نکات بسیار ساده، می‌توانید عمر سینک زیر کار خود را بیش از پیش افزایش دهید و مدت زمان بیشتری از آن استفاده نمایید.

 

خرید سینک گرانیتی زیر کار از هوگونیک

همگی به عنوان خریدار یک کالا، به دنبال انتخاب بیشترین امکانات، بهترین شرایط با مناسب‌ترین قیمت هستیم. هوگونیک، مرکز فروش سینک گرانیتی زیر کار فونیکس، با بیش از ۳۰ سال تجربه خدمت به شما عزیزان، انواع جدیدترین مدل‌ها و زیباترین طرح‌ها را با بهترین قیمت، بالاترین کیفیت و ارسال فوری به سراسر ایران، در اختیار شما قرار داده است.

اگر به دنبال مدل‌های دیگری از سینک‌ هستید، می‌توانید انواع آن را در صفحه سینک گرانیتی هوگونیک مشاهده نمایید.

اگر این مطلب برای شما مفید واقع شد، توصیه می‌شود مقالات "راهنمای خرید سینک ظرفشویی" و "همه چیز در مورد سینک گرانیتی فونیکس" هوگونیک را نیز مطالعه فرمایید.

نظرات و تجربیات ارزشمند خود را با ما در میان بگذارید و مطالب را برای آشنایان و عزیزان خود نیز به اشتراک بگذارید.

11 دیدگاه در “مزایا و معایب سینک زیرکار که احتمالاً نمی‌دانید!

  1. شهره سادات گفت:

    من همین چند وقت پیش یکی از این سینک ها رو در آشپزخانه ام نصب کردم. کیفیت ساخت و طراحی فوق العاده است

    1. HOGONIK گفت:

      سلام شهره سادات عزیز
      خوشحالیم که از سینک زیرکار خونتون رضایت دارید.

  2. نادیا گفت:

    سینک زیرکار عجب چیز جالبیه ممنونم واقعا در خریدم کمکم کرد

    1. HOGONIK گفت:

      سلام نادیا عزیز
      امیدواریم بتونید خرید عالی داشته باشید

  3. hengam گفت:

    از معایب سینک آبشاری اینه که اگه سیستمش به مشکل بخوره نمیتونی خودت درستش کنی

  4. حمزه پور گفت:

    من طراح داخلی هستم اکثرا دیگه برای خونه ها از سینک زیرکار استفاده میکنن
    زیباییش بیشتره اشپزخونرو مدرنتر میکنه

    1. HOGONIK گفت:

      سلام حمزه پور عزیز
      متشکریم از دیدگاه شما.

  5. کاشفی گفت:

    سلام
    بهترین برند سینک زیر کار گرانیتی چیه و از کجا میتونم تهیه کنم ؟؟
    ممنون

    1. HOGONIK گفت:

      سلام کاشفی عزیز
      از بهترین برندهای سینک زیرکار می‌توانیم به فونیکس، اخوان و وریتا اشاره نماییم. به طور مثال مدل‌های ۷۰ و ۱۱۰ در لینک زیر، از محبوب‌ترین مدل‌های سینک گرانیتی زیرکار هستند:
      https://hogonik.com/product-category/granite-sinks/

  6. سامیار پناهی گفت:

    سینک زیر کار اخوان بهتره یا فونیکس ؟

    1. HOGONIK گفت:

      سلام سامیار عزیز
      هر دو برند ذکر شده از بهترین برندهای موجود در بازار هستند. می‌توانید برای مشاهده جدیدترین و محبوب‌ترین مدل‌های سینک گرانیتی فونیکس، به لینک زیر مراجعه نمایید:
      https://hogonik.com/product-category/granite-sinks/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *