دکوراسیون حمام و سرویس بهداشتی

آموزش نصب روشویی کابینتی

نصب فاضلاب روشویی

روشویی در داخل هر خانه یا محل کار از کارایی بسیار زیادی برخوردار است و با توجه به ارزشی که دارد، بایستی به بهترین شکل نصب و راه اندازی شود.

شما تا چه اندازه به آموزش نصب روشویی کابینتی نیاز دارید؟ چقدر درباره آموزش نصب کابینت روشویی احساس نیاز می کنید؟ شاید هم خودتان یک نصاب روشویی کابینتی هستید. هرچه باشد، این مطلب برای شما بسیار مفید است و شاید هم در پایان مطالعه این مطلب برای خودتان یک نصاب روشویی شده باشید.

گام نخست در آموزش نصب روشویی کابینتی

شما برای نصب انواع روشویی بایستی چند گام را به درستی و همراه با دقت فراوان بردارید. نخستین گام، تهیه لوازم کار برای نصب روشویی سرویس بهداشتی است.

دریل با مته گردبر، متر یا سانتی متر برای اندازه گیری، پیچ گوشتی، پیچ و رولپلاک و تراز دستی، لوازم مورد نیاز برای نصب روشویی هستند.

پیش از این که گام دوم را در راه نصب روشویی کابینتی بردارید، ضرورت دارد یک پیش نیاز مهم را فراهم آورید.

ابتدا مطمئن بشوید که انشعابات آب سرد و گرم و همچنین لوله فاضلاب برای استفاده روشویی زیر محل نصب کابینت روشویی وجود دارد و شما می توانید با قرار دادن کابنیت روی آن، این انشعابات و لوله ها را بپوشانید و از دید پنهان سازید.

این نخستین گام در راه آموزش نصب کابینت روشویی است و باید گام دوم را بردارید.

گام دوم؛ اندازه گیری دقیق

شاید هیچ کاری در حد اندازه گیری دقیق در جریان نصب روشویی کابینتی اهمیت نداشته باشد. شما برای انجام یک نصب دقیق باید اندازه گیری های لازم را با دقت هرچه تمام تر انجام دهید.

نصاب روشویی

ابتدا طول و عرض روشویی را اندازه گیری کنید. برای انجام این کار، با استفاده از سانتی متر فاصله میان سوراخ های محل نصب را اندازه بزنید و سپس نقطه وسط و میانی باکس کابینت روشویی را مشخص سازید.

این از جمله کارهایی که حتی یک نصاب حرفه ای روشویی کابینتی هم با دقت زیاد انجام می دهد.

گام سوم؛ تعیین ارتفاع روشویی

یکی از بخش هایی که دقت فراوانی را می طلبد، تعیین ارتفاع روشویی است، زیرا در صورت رعایت نکردن دقیق این اندازه گیری در زمان نصب، استفاده کنندگان از روشویی را آزار خواهد داد.

نصب دقیق روشویی باعث تسلط استفاده کننده به شیر روشویی و نصب غیردقیق باعث می شود علاوه بر اینکه استفاده کننده به شیر روشویی مسلط نباشد، به علت پایین بودن ارتفاع روشویی نصب شده، استفاده کننده قدری خم بشود و کمردرد بگیرد.

فراموش نکنید که ارتفاع استاندارد برای نصب روشویی دیواری ۸۵ تا ۹۰ سانتی متر است. البته با توجه به این که افراد استفاده کننده یک خانواده از چه میانگین قدی برخوردارند، می توان این اندازه را زیاد یا کم کرد.

ابعاد استاندارد نصب وسایل سرویس بهداشتی
ابعاد استاندارد برای نصب وسایل سرویس بهداشتی مثل روشویی، آینه، جاصابونی و…

دقت داشته باشید که محل پیچ های مورد نظر را از روی سوراخ های تعبیه شده در روشویی، با مداد، خودکار یا ماژیک حتما علامتگذاری کنید تا راحت تر برای سوراخ کردن اقدام کنید.

گام چهارم؛ تراز کردن سطح روشویی

یکی از ابزارهای لازم برای نصب روشویی کابینتی، تراز دستی است که پس از نصب روشویی، باید با استفاده از آن، از تراز بودن روشویی نصب شده مطمئن شد.

تراز بودن جدا از این که استفاده از روشویی را آسان می کند، باعث زیبایی روشویی کابینتی نیز می شود، موضوعی که اگر به خوبی رعایت نشود، ممکن است نصاب روشویی کابینتی را مجبور به دوباره کاری یا حتی چند بار انجام دادن کارها بکند که این موضوع نیز هم وقت زیادی می گیرد و هم زحمت زیادی به همراه دارد.

متر و تراز ابزار نصب روشویی

تذکر دادن یک موضوع نیز آنقدر اهمیت دارد که همین جا باید به آن اشاره کرد و آن هم این که پیش از نصب انواع روشویی، دقت کنید که لوله یا سیم برق از آن محل نصب عبور نکرده باشد.

این موضوع را همیشه و در هر حال، چه هنگامی که یک نصاب حرفه ای هستید یا تجربه اول شما برای این کار میباشد نباید برای یک لحظه هم از یاد ببرید.

نکته مهم دیگر، بهتر است پیش از نصب روشویی و با توجه به این­که بسیاری از روشویی­ها کوچک هستند یا فضا برای کار کردن پس از نصب آنها زیاد نیست، شیرها، شلنگ­ها و سیفون کاسه دستشویی را ابتدا نصب کنید.

گام پنجم؛ جای لوله و شیر آب را باز کنید

یکی از بخش های مهم برای نصب روشویی کابینتی که از جمله بخش های مهم آموزش نصب روشویی کابینتی محسوب می شود، این است که روی بدنه کابینت روشویی، محل های لازم برای اتصالات لوله فاضلاب و انشعابات آب را به دقت سوراخ کنید تا لوله فاضلاب و انشعابات آب پشت کابینت روشویی، به وضوح مشخص شود.

اکنون می توانید با استفاده از دریل گردبر، جای شیر آب سرد و گرم و همچنین لوله فاضلاب را در بیاورید. البته در برخی از کابینت های روشویی جای این انشعابات و شیرها خالی گذاشته شده است.

جای شیر آب در روشویی

گام ششم؛ این پایه را فراموش نکنید

برای نصب روشویی کابنیتی بدون پایه بهتر است از یک پایه محکم برای نگه داشتن کابنیت روی دیوار استفاده کنید و سپس روشویی را با پیچ و رولپلاک کاملا محکم نصب کنید.

گام هفتم؛ جاگذاری کاسه روشویی

اکنون نوبت به قرار دادن کاسه روشویی روی کابینت فرا رسیده است. البته باید دقت کنید که کاسه روشویی مورد نظر شما روکار است یا توکار.

اگر روکار باشد، باید با استفاده از دریل و گردبر، سوراخی به قطر شش سانتی متر روی صفحه ایجاد کنید. همچنین اگر کاسه روشویی جای شیر ندارد و شما اجبار داشته باشید که از شیر روشویی پایه بلند بهره ببرید، بایستی جای شیر را هم روی صفحه با تعبیه سوراخی به قطر ۲ تا ۳ سانتی متر باز کنید.

نصب کاسه روشویی

نصب روشویی کابینتی، موضوع اصلی این مطلب بود و شما اکنون اطلاعات زیادی برای انجام چنین کاری دارید و حتی اگر نصاب روشویی کابینتی نباشید، می توانید ادعا کنید که مراحل نصب روشویی را به خوبی میدانید و قادر خواهید بود تا در صورت رعایت کردن نکات ظریف و حساس مانند تراز کردن یا علامت گذاری جای پیچ ها و همچنین ارتفاع روشویی، روشویی کابینتی خودتان را به خوبی نصب کنید.

13 دیدگاه در “آموزش نصب روشویی کابینتی

  1. علی مقدم گفت:

    جالب بود ممنونم.

  2. HOGONIK گفت:

    سلام علی عزیز،
    ممنون از توجه شما و امیدوارم برای شما مفید بوده باشد.
    موفق باشید

  3. سپهر گفت:

    سلام، اعزام نصاب هم دارید؟
    برای نصب روشویی و آینه و جا حوله و جا صابونی. لطفا راهنمایی کنید

    1. HOGONIK گفت:

      سلام سپهر عزیز
      بله نصاب تخصصی خدمت شما اعزام خواهد شد و با بهترین قیمت خدمات مورد نظر ارائه میشود.
      برای هماهنگی با شماره ۰۹۳۶۶۵۴۸۰۸۲ تماس بگیرید.
      درخدمتیم

  4. شهریار حسین دوست گفت:

    عالی بود . همیشه موفق باشید و سربلند .

    1. HOGONIK گفت:

      سلام شهریار عزیز
      ممنون از نظر پرمحبت و پرانرژی شما.
      خوشحالیم که این آموزش برای شما مفید بوده

      1. وحید گفت:

        مفید بود

        1. HOGONIK گفت:

          سلام وحید عزیز
          خوشحالیم که برای شما مفید بوده
          درخدمتیم

  5. ف.م گفت:

    سلام اگر آن ضلعی از کابینت روشویی که به دیوار وصل میشود،کمی کوچکتر از فاصله شیرهای آب سرد و گرم زیر روشویی بر روی دیوار باشد چه کنیم؟

    1. HOGONIK گفت:

      سلام ف.م عزیز
      این مورد چند راه حل دارد
      اگر فضا اجازه بده میشه با بزرگتر کردن ابعاد کابین این مشکل را حل کرد.
      راه حل بعدی طراحی داکت پی وی سی است با رنگ بدنه کابین برای مخفی کردن این قسمت، مثلا یک داکت با عرض و عمق ۱۵ سانتی متر و ارتفاع ۱۰ سانت.
      موفق باشید

      1. ناشناس گفت:

        مرسی از راهنمایی جالبی که کردید خیلی به درد من می خوره چون شیر و لوله سیفونی پایین تر از کابینت هستن با یه باکس مخفی میشن

  6. حمید هنرور گفت:

    درود. مطلب مفیدی بود. سپاس

    1. HOGONIK گفت:

      سلام حمید عزیز
      ممنون از نظر شما
      موفق باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *