بدون شک روشویی یکی از مهمترین وسایل و تجهیزات هر سرویس بهداشتی است. تا همین چند سال گذشته، اکثر روشوییهای موجود در بازار از نوع روشویی پایهدار چینی بوده و به همین دلیل امکان مانور دادن بر طراحی روشویی چندان ممکن نبود. اما به مرور زمان و اهمیت پیدا کردن تزئینات و دکوراسیون سرویسهای بهداشتی، روشوییهای مدرن با طراحی جدید روانه بازار شدند. همچنین با افزایش آپارتماننشینی فضای سرویس بهداشتی کوچکتر شد و نیاز به فضای بیشتر و کابینت احساس میشد و امروز انواع روشویی کابینتی از نظر جنس، قیمت، طرح و ابعاد در بازار موجود است.
روشویی کابینتی یکی از انواع روشویی است که ابتدا بیشتر در بیمارستانها و هتلها استفاده میشد اما با گذشت زمان وجود آن در خانهها و آپارتمانها نیز احساس شد و امروز جای خود را به خوبی در سرویس بهداشتی خانههای ما باز کرده است. به دلیل کاربردی بودن و همچنین زیبایی دوچندانی که به سرویس بهداشتی میدهد، انتخاب اول برای خرید روشویی، روشویی کابینتی است.
قبل از ادامه این مقاله پیشنهاد میکنیم تا با مطالعه مقاله انواع روشویی سرویس بهداشتی، به دیدی کلی نسبت به نوعهای مختلف روشویی سرویس بهداشتی و تفاوت آنها با یکدیگر برسید.
چرا باید از روشویی کابینتی استفاده کنیم؟
اغلب ما به دنبال فضایی مناسب و قابل دسترس در سرویسهای بهداشتی خانه بودیم تا بتواتیم لوازم آرایشی و بهداشتی خود مانند مسواک، حوله، شویندهها و ... را در آن نگهداری کنیم. همچنین بتوانیم از این کابینتها برای پوشاندن لولههای آب گرم و سرد که وجهه نامناسبی به سرویس بهداشتی ما میدهند استفاده کنیم.
از آنجایی که سرویس بهداشتی محیط مناسبی برای رشد انواع باکتریها و میکروبها است و معمولا با استفاده از سرویس بهداشتی یا فلاشتانک تعداد باکتریهای موجود در فضا چندین برابر میشود، این میکروبها جذب وسایل بهداشتی میشوند و باعث آلوده شدن آنها میشوند.
همانطور که میدانیم اقلام بهداشتی مورد استفاده در سرویس بهداشتی به دلیل کاربرد خاص آنها، نیاز به محافظت بالایی دارند. در نتیجه درصورت آلوده بودن این وسایل، استفاده از آنها خطرات زیادی را به همراه دارد. با توجه به توضیحات داده شده بهتر است فضایی در سرویس بهداشتی وجود داشته باشد تا اقلام بهداشتی داخل آن در مکانی بسته و به دور از انواع میکروبها نگهداری شوند.
با توجه به تفاوت سلایق افراد مختلف، به مرور زمان مدلهای بسیار متنوعی از نظر جنس، قیمت و نوع ایستاده یا دیواری از این نوع روشویی وارد بازار شدند. هر فرد با توجه به نیاز، سقف بودجه در نظر گرفته شده و همچنین فضای موجود در سرویس بهداشتی منزل خود یکی از مدلها را انتخاب میکند. با توجه به تنوع این مدلها ما تصمیم داریم در این مقاله به طور مفصل انواع روشویی کابینتی را بررسی کنیم.
انواع روشویی کابینتی از نظر نوع نصب چیست؟
روشویی کابینتی پایه دار
یکی از انواع مختلف روشویی کابینتی، نوع پایهدار یا ایستاده آن است. یکی از فواید این مدل، قرار گرفتن کامل آن روی سطح زمین است که میتواند وزن زیادی را تحمل کند. به همین دلیل شما محدودیتی در انتخاب کاسه روشویی خود ندارید و میتوانید مدل مد نظر خود را با هر وزنی انتخاب کنید. از طرفی به دلیل قرارگیری این وسیله جلوی دیوار میتوان از فضای پشت آن برای مخفی کردن لولههای سرد و گرم استفاده کرد.
این مدل معمولا در ابعاد بزرگ تولید میشود که فضای بیشتری را برای قرار دادن اقلام بهداشتی در اختیار افراد قرار میدهد. اما در سرویسهای کوچک، به دلیل سایز بزرگ و حجیم بودن آن، خرید روشویی کابینتی پایهدار پیشنهاد نمیشود. پس روشویی کابینتی پایه دار مناسب سرویسهای بزرگ و مکانهایی است که مشکل فضا ندارند.
البته برخی از برندها این وسیله را در ابعاد کوچک، مناسب سرویس بهداشتیهای کوچک نیز طراحی کرده اند. برند هلا تولیدکننده تخصصی روشوییهای کابینتی با جنس پی وی سی (PVC)، چندین مدل روشویی کابینتی پایه دار با ابعاد مناسب سرویس بهداشتیهای کم جا و کوچک طراحی کرده است.
روشویی کابینتی هُلا HD1202
۴۷/۰۹۰/۰۰۰ تومان – ۶۲/۶۱۵/۰۰۰ تومانروشویی کابینتی هُلا H950
روشویی کابینتی هُلا H900 – مشکی
روشویی کابینتی هُلا H610 – مشکی زرد
روشویی کابینتی دیواری
این مدل از کابینت روشویی فضای کمتری را در سرویس بهداشتی اشغال میکند، به همین دلیل برای سرویسهای بهداشتی کوچک نیز مناسب است. به دلیل حجم کوچکتر و وزن کمتر این مدل، جابهجایی و نصب آن بسیار راحتتر از مدل پایه دار است.
از طرفی به دلیل اینکه کاملا به دیوار متصل میشود و برخوردی با زمین ندارد، برای نظافت زمین سرویس بهداشتی و فضای پایین روشویی مشکلی وجود ندارد و نظافت کابینت این مدل روشویی نیز آسانتر است که در مقایسه با روشویی کابینتی پایه دار یک مزیت به حساب می آید.
بهتر است در روشوییهای کابینتی با طول زیاد از کاسه روشویی سنگین استفاده نشود. اگر مواد اولیه مورد استفاده در تولید کابینت روشویی، کیفیت و دوام لازم را نداشه باشد، ممکن است به مرور زمان و به دلیل وزن زیاد کاسه روشویی، کابینت روشویی از فرم اولیه تغییر حالت و شکل دهد و اصطلاحا شکم بیاورد.
روشویی کابینتی هُلا HD9001
روشویی کابینتی هُلا HD8000
روشویی کابینتی هُلا HD5001 سرمهای
انواع روشویی کابینتی از نظر جنس
چوب
اگر روشویی کابینت دار از جنس چوب باشد، به دلیل تماس این وسیله با رطوبت و آب به مرور زمان سطح زیر چوب باد میکند و خراب میشود. برای عایق شدن روشوییهای کابینتی چوبی در برابر رطوبت از پلی استر، رزین و چسب مخصوص استفاده می کنند، اما تضمین ۱۰۰ درصد برای حفظ کیفیت در مقابل آب وجود ندارد. به همین دلیل کابینت روشویی چوبی برای خرید توصیه نمیشود.
کارخانهها و کارگاههای تولید روشویی کابینتی به دلیل ناکارآمدی چوب، تصمیم به استفاده از ام دی اف (MDF) به جای چوب معمولی گرفتند تا دوام بیشتری داشته باشد و همچنین زیبایی دوچندانی به این وسیله بدهند. اما حتی ام دی اف هم مشکل از بین رفتن در صورت تماس با آب و رطوبت را برطرف نکرد. بنابراین استفاده از چوب و ام دی اف در ساخت روشوییهای کابینتی گزینه مناسبی به حساب نمیآید.
روشویی کابینتی هُلا HD8006
روشویی کابینتی هُلا HD1000
فلز
به دلیل محکم بودن فلز، وسایل از این جنس قادر به تحمل وزن و مقاومت بالایی هستند اما پس از مدتی استفاده از آنها، زیبایی و جلا اولیه خود را از دست میدهند و ممکن است دچار فرورفتگی و زنگ زدن در اثر تماس با رطوبت بشوند. همچنین به دلیل وزن سنگین فلز، جابجایی و نصب آن چالش برانگیز بود. با روی کار آمدن مدلهای امروزی، روشویی کابینتی فلزی کنار گذاشته شد و نتوانست در بازار خرید کابینت روشویی سهم قابل قبولی داشته باشد.
روشویی کابینتی PVC
بهترین جنس روشوییهای کابینتی معمولا از جنس پی وی سی(PVC) است که مورد استقبال عموم مردم قرار گرفتهاند. یکی از دلایل این استقبال تنوع زیاد این جنس در طرح و رنگ است. جنس پی وی سی ضد خش بوده و در برابر حرارت آسیب نمیبیند. همچنین در برابر تماس با آب و رطوبت مقاوم است و برخلاف جنس چوب با قرارگیری در رطوبت خراب نمیشود و دارای طول عمر بالایی است.
از دیگر مزایای روشویی کابینتی پی وی سی میتوان به سهولت در جابهجایی و نصب آن اشاره کرد. جنس پی وی اس از نظر اقتصادی نیز بسیار به صرفه است و تقریبا عموم مردم توان خرید این محصول را دارند. تمام این ویژگیها، خرید روشویی کابینتی با جنس پی وی سی را به یک خرید هوشمندانه از نظر اقتصادی در عین حال زیبا و تجملی تبدیل کرده است.
سه نکته بسیار مهمی که روشویی کابینتدار پی وی سی برندهای مختلف را از هم متمایز میکند کیفیت ورق پی وی سی و نحوه چسباندن روکش و مورد دیگر نوع رنگی است که استفاده میشود. تشخیص کیفیت این موارد نیاز به نگاه تخصصی دارد و با دیدن ظاهر کار قابل تشخیص نیست. به همین دلیل باید به دنبال برندهای خوشنام بازار رفت. یکی از معتبرترین برندها روشویی کابینتی هلا است.
روشویی کابینتی هُلا HD8500
روشویی کابینتی هُلا HD7011
ابعاد روشویی کابینتی استاندارد چیست؟
گاهی اوقات به دلیل محدودیت فضا، ابعاد روشویی کابینتی در اولویت قرار میگیرد و پس از آن به دنبال دیگر موارد مانند مدل مورد نظر خود میگردید.
اگر طرح مد نظر شما روشویی کابینتی از نوع دیواری است محدودیتی در انتخاب ارتفاع کابینت وجود ندارد اما اگر مدل پایه دار باشد، باید ارتفاع آن به گونه ای انتخاب شود تا هنگام اتصال به سطح زمین تا ارتفاع مناسب بالا بیاید و برای استفاده از شیر روشویی مشکلی وجود نداشته باشد.
گاهی اوقات شیرآلات از نوع توکار است که باید ارتفاع کابینت روشویی به حدی باشد تا شیر آب تا کاسه روشویی فاصله زیادی نداشته باشد.
برای انتخاب عرض کابینت روشویی دقت کنید تا پس از نصب این وسیله فضای کافی برای ایستادن روبهروی روشویی وجود داشته باشد و درب سرویس بهداشتی با روشویی برخورد نکند. طول روشوییهای کابینتی نیز باید به اندازه ای باشد تا لولههای سرد و گرم را کاملا در فضای پشت خود مخفی کند.
ارتفاع استاندارد روشویی کابینتی ۸۰ سانتی متر، عرض(عمق) ۴۰ تا ۵۵ سانتی متر و طول ۴۰ تا ۶۰ سانتی متر است. اما این امکان نیز وجود دارد که هرکس با توجه به نیاز خود، ابعاد روشویی را به صورت شخصیسازی شده و سفارشی تهیه کند.
روشویی کابینتی در چه سبکهایی تولید میشود؟
روشویی کابینتی کلاسیک
اگر بگوییم روشویی مهمترین عنصر تزیینی در سرویسهای بهداشتی محسوب میشود، اغراق نکردهایم. بدین منظور برای داشتن سرویس بهداشتی با سبک کلاسیک باید روشویی نیز در طرح کلاسیک انتخاب شود. بهتر است روشویی کابینت دار از جنس سنگ و در رنگهای سورمهای، قرمز یا بادمجانی باشد.
روشوییهای کابینتی کلاسیک با طراحیهای زیبا و جزئیات منحصربهفرد، جلوهای بینظیر به سرویس بهداشتی شما میبخشند. این روشوییها معمولاً دارای کندهکاریهای ظریف و جزئیات معماری هستند که حس و حال اصالت و قدمت را به فضا القا میکنند. استفاده از متریالهای باکیفیت و سنگهای طبیعی مانند مرمر و گرانیت در ساخت این روشوییها، نهتنها زیبایی بلکه دوام و استحکام بالایی را به همراه دارد.
روشوییهای کابینتی کلاسیک همچنین باتوجهبه جزئیات و کیفیت ساخت بالا، بهخوبی میتوانند نیازهای روزمره شما را برآورده کنند. سیستمهای تخلیه آب کارآمد و سینکهای عمیق، استفاده از این روشوییها را بسیار راحت و عملی میسازند. علاوه بر این، سطح سنگی و صیقلی این روشوییها بهراحتی تمیز میشود و مقاومت خوبی در برابر لکهها و خراشها دارد.
روشویی کابینتی مدرن
برای داشتن سرویس بهداشتی مدرن، روشویی کابینتی مدرن از ملزومات است. روشوییهای مدرن در طرحهای بسیار متنوع و گستردهای روانه بازار شدهاند که از موادی مانند شیشه و سرامیک و کابینتهای مربعی یا مستطیلی از جنس پیویسی ساخته شدهاند.
این روشوییها از نظر طراحی و کاربری بسیار پیشرفته هستند. طراحیهای متنوع این روشوییها به شما این امکان را میدهد که بر اساس سلیقه و نیاز خود بهترین گزینه را انتخاب کنید. علاوه بر ظاهر زیبا، روشوییهای کابینتی مدرن از لحاظ کارایی نیز بسیار بهینه هستند و با کمد زیر روشویی به بهینهسازی فضای سرویس بهداشتی کمک میکنند.
روشوییهای مدرن از مواد اولیه باکیفیت ساخته میشوند که مقاومت بالایی در برابر رطوبت و حرارت دارند. این ویژگیها، روشویی کابینتی مدرن را به گزینهای ایدهآل برای محیطهای مرطوب مانند حمام و سرویس بهداشتی تبدیل کرده است. کابینتهای زیر روشویی فضای مناسبی برای نگهداری لوازم بهداشتی و شویندهها فراهم میکنند و از بههمریختگی در سرویس بهداشتی جلوگیری میکنند.
چرا روشویی کابینتی نخریم؟
هر چیز که باید در مورد روشویی کابینتی گفته میشد را گفتیم. در مورد انواع کابینت دستشویی از نظر نوع نصب صحبت کردیم و به این سوال پاسخ دادیم که چرا باید از روشویی کابینتی استفاده کنیم، جنسهای مختلف روشویی و بهترین برند سازنده روشویی کابینتی را معرفی کردیم و مزایا و معایب هرکدام و از ابعاد کابینت روشویی را بیان کردیم.
با این همه مزیت و طرحهای جذاب و تنوع قیمت برای هر بودجه ای واقعا دلیلی برای نخریدن روشویی کابینتی وجود ندارد. اگر واقعا به دنبال داشتن یک سرویس بهداشتی زیبا و لوکس هستید بدون شک، خرید روشویی کابینتی بهترین انتخاب برای شماست.
برای اینکه متوجه شوید کدام روشویی مناسب شماست، مقاله جدیدترین مدلهای روشویی کابینتی را مطالعه کنید.
اگر تصمیم به خرید روشویی کابینتی گرفتهاید و به دنبال پیدا کردن بورس تخصصی روشویی کابینتی هستید، این مقاله به شما کمک خواهد کرد: بورس روشویی کابینتی تهران کجاست؟
قیمت روشویی کابینتی چند است؟
بیتردید یکی از مهمترین فاکتورهای خرید محصولات تزئینی مانند روشویی کابینتی، قیمت و ارزش آن کالا است. قیمت روشوییهای کابینتدار با توجه به جنس و کیفیت مواد اولیه به کار رفته در تولید روشویی کابینتی، در بازه قیمتی بسیار گسترده و متفاوتی قرار دارد. از دیگر موارد تاثیرگذار بر قیمت کابینت دستشویی، میتوان به ابعاد، آینه دار بودن (راهنمای خرید آینه دستشویی)، نوع طراحی و سایر امکانات اشاره کرد. قیمت روشویی کابینتی از ۳ میلیون تومان آغاز و تا حدود ۵۰ میلیون تومان در موارد خاص، متغیر است. هر فرد با توجه به نیاز و سقف بودجه در نظر گرفته شده، میتواند روشویی کابینتدار مدنظر خود را انتخاب و خریداری نمایید.
هوگونیک به عنوان نماینده مرکزی فروش محصولات هلا امکان خرید حضوری و اینترنتی را برای مشتریان خود فراهم کرده است.
اگر خرید حضوری روشویی کابینتی ترجیح شماست، میتوانید به فروشگاه هوگونیک واقع در خیابان بنی هاشم مراجعه کنید و از مجموعه کامل روشویی کابینتی هلا دیدن کرده و کابینت روشویی مد نظرتان را خریداری کنید. همچنین شما میتوانید برای صرفه جویی در وقت و مسافت، از فروشگاه اینترنتی هوگونیک استفاده کرده و مدلهای متنوع روشوییهای کابینتی را مشاهده کنید.
ای کاش همه سایت ها مثل شما راهنمایی میکردند
سلام، ممنون از نظر شما. اگر سوالی داشتید در خدمت شما هستیم و خوشحال میشیم راهنمایی کنیم.
سلام
مرسی از مطلب خوبتون . یه سوالی داشتم .
امروز رفته بودم برای خرید کابینت روشویی تو خیابون شیراز .مدل های مختلف روشویی بود . پایه دار و دیواری . سردرگم شدم برای خرید . مطلب شما کمک کرد تا حدودی .اما به نظر شما روشویی دیواری بهتره یا روشویی پایه دار ؟؟ ممنونم
سلام ناهید عزیر،
از نظر زیبایی هردو زیبایی خاص خودشون رو دارند.
روشویی پایه دار فضای بیشتری از سرویس بهداشتی رو اشغال می کنه و روشویی دیواری از نظر راحتی نظافت سرویس بهداشتی توصیه میشه.
کدام طرح نظر شما را بیشتر جلب کرده؟
سلام؛ سایت خیلی خوبی دارید.
میخواستم بدونم آیا کابینت روشویی فلزی از نسل اول روشویی های دارای باکس کابینت هستند؟!
اصا از این مدلها ارزش خرید دارد؟؟
سلام مینا عزیز، ممنون از انرژی مثبت شما.
به هیچ عنوان خرید کابینت روشویی فلزی پیشنهاد نمیشه.
حتما باید کابینت ضد آب باشه که فلز این خاصیت را ندارد.
بهترین جنس روشویی کابینتی، پی وی سی است.
موفق باشید
سلام الان یه مدته به دنبال تغییردکوراسیونم به نظرتون کابینت روشویی ایرانی خرید کنم یا خارجی؟
سلام اهورا عزیز
برای خرید کابینت روشویی برخی برندهای ایرانی کیفیت فوق العاده ای دارند که در حد کارهای خارجی و حتی باکیفیت تر هستند.
حتما از دسته بندی روشویی کابینتی در سایت هوگونیک دیدن کنید و مدلهای برند هلا رو مشاهده کنید.
موفق باشید
سلام
واقعا ممنون ازمطالب مفیدی که گذاشتید. توگرفتن بهترین انتخاب کمکمون میکنه.
سلام سرور عزیز
خوشحالیم که تونستیم به شما کمک کنیم
هر سوالی بود در خدمت شما هستیم
روشویی های، چوبشون باد نمیکنه؟؟؟
سلام حسین اقای عزیز
خیر. با توجه به متریال با کیفیت و چسب های به کار برده شده در روشویی های چوبی اصلا باد نمیکنند.
کابینت روشویی چیست؟
سلام هانیه عزیز
روشویی کابینتی درواقع ترکیبی هوشمندانه از روشویی سرویس بهداشتی است که در زیر آن، کابینتی با طراحی استادانه تعبیه شده است تا همزمان دو کار را برای ما انجام دهد.
انواع روشویی دیواری چیست؟
سلام محمدحسین عزیز
پیشنهاد میکنیم تا سری به صفحه روشویی کابینتی هوگونیک بزنید تا از انواع جدیدترین و محبوبترین روشوییها باخبر شوید.
به مجموعه روشویی و کمد زیر روشویی چی میگن؟
سلام الهه عزیز
این محصول با نام روشویی کابینتی شناخته میشود. با مطالعه همین مطلب میتوانید اطلاعات مفیدی در این باره کسب نمایید.
بهترین جنس روشویی کابینتی چیست؟
سلام فاطمه مرادی عزیز بهترین جنس روشویی کابینتی pvc است.
میشه کابینت و روشویی رو جدا جدا خرید؟
سلام اسحاق عزیز
ست روشویی کابینتی با یکدیگر قابل فروش است اما میتوانید مدل و طرح کابینتی که مدنظر دارید، با طرح و رنگهای محبوب و پرطرفداری که به دل شما مینشیند، انتخاب و خریداری نمایید.